Alla inlägg av Tony

Busy höst & ny Demolåt på G!

Tjena!
UCL har en väldigt rolig men busy höst framför sig med spelningar vartenda helg i stort sett. Verkligen skitkul tycker vi!
Nu närmast imorgon spelar vi på 4:an huset i Tidaholm där det är Rockafton i Valvet mellan 22-02! Kom gärna dit! Inträde är 120 spänn!
Läs mer här: http://www.fyranhuset.com 

Nästa helg spelar vi på Nossans Ljusfestival på Lilla Scenen kl. 19.30, 21.00 & 23.00.
http://www.nossanljusfestival.se

Sen längre fram har vi Creedencekväll igen i Mariestad som verkar bli ett återkommande event då det blev väldigt uppskattat sist!
Vi skriver mer info om detta längre fram men boka in 25:e oktober i Mariestad!

Lördagen den 26:e Oktober kommer vi gästa Växjö stadshotell!

Här har ni lite vad som händer i höst, glöm inte att kika in på vår turnéplan här till höger för att se vart ni kan lyssna på oss nästa gång!

Inom väldigt snar framtid kommer vi lägga upp en ny Demolåt som vi just nu jobbar febrilt med att få klar! Så kika in här i dagarna så kommer nytt och färskt UCL-material finnas!
Någon som kan gissa vilken låt det blev?

Ha en fin helg!
/Under Cover Lover

Nu kör vi!

Nu är vi tillbaka från allt semesterfirande och allt annat som hör sommaren till!
Vi vill tacka alla arrangörer och alla som har kommit för att lyssna på oss i sommar, ni har verkligen allihop gjort denna sommaren värd att minnas!

Nu är hösten på intågande och vår kalender börjar fyllas upp med sköna gig!
Endast ett fåtal helger i höst finns kvar att boka så vill ni att UCL ska gästa er fest eller er nattklubb är det hög tid att höra av er nu! Spelschemat kommer uppdateras i dagarna här på hemsidan så ni vet vart ni ska hänga i höst.

Närmast i helgen ska vi i UCL göra en specialspelning i Mariestad där vi kommer göra en Creedence Clearwater Revival Tribute med Tony på sång och Markus på gitarr som vanligt plus ett helt band på det! Hoppas ni kommer, kvällen kommer bli GRYM! Mer info hittar ni här: http://www.karlsholme.nu

Vi ses!

Nu sätter det fart!

Just nu trillar bokningarna för våren och sommaren in för fullt!
Vi uppdaterar sidan vartefter de kommer in, hoppas vi ses på nån spelning i vår!

Annars är det mycket studiotid just nu för att utöka och putsa på vår repertoar!
Kommentera gärna för tips på låtar som ni vill höra!

Ha det gött!

Nu försöker vi igen!

Vi har, som ni förmodligen märkt, haft en del problem med att komma åt vår sida därav har det varit dåligt med uppdateringar här. Vi ber er så hemskt mycket ursäkt för det!

Nu har vi bytt Administratör och med denne kom direkt en ny färsk spelare upp här i högerspalten. Där kommer ni kunna lyssna på ett smakprov från vår repertoar som är länkat ifrån Soundcloud som är så inne idag.

Under året har vi haft många roliga spelningar även om det här på hemsidan sett ut som att UCL legat i graven. Vi kan också berätta att vår otroligt begåvade sångare Tony gick och vann Svensktoppen Nästa P4 Skaraborg vilket gett honom en del spelningar på egen hand i både radio, på invigningar och på torgfester runtom i Västra Götaland. Jätteroligt tycker vi! Ni kan även lyssna på vinnarlåten på hans eget Soundcloud-konto här .

Så, nu hoppas vi att 2013 ska bli UCL’s år inom det här med det här nya som vi förstått heter internet så att ni kan få lite nyheter från våra spelningar och även om kommande spelningar! Ny facebook-sida är också på gång som ni kan gå in och gilla.

Ha det gött så länge!

 

Jordgubbens dag 2012

Nu har vi precis blivit bokade för årets Jordgubbens dag igen, mycket trevligt.
Vi hoppas naturligtvis att det blir lika bra ös som förra året!!!
Även denna gång har vi fina lokala gäster med oss. Johan Nordén (grym gitarrist ifrån Vara) och
den alltid lika fantastiska sångaren Mattias Svensson!
Vi ses på torget!!!