Nu kör vi!

Nu är vi tillbaka från allt semesterfirande och allt annat som hör sommaren till!
Vi vill tacka alla arrangörer och alla som har kommit för att lyssna på oss i sommar, ni har verkligen allihop gjort denna sommaren värd att minnas!

Nu är hösten på intågande och vår kalender börjar fyllas upp med sköna gig!
Endast ett fåtal helger i höst finns kvar att boka så vill ni att UCL ska gästa er fest eller er nattklubb är det hög tid att höra av er nu! Spelschemat kommer uppdateras i dagarna här på hemsidan så ni vet vart ni ska hänga i höst.

Närmast i helgen ska vi i UCL göra en specialspelning i Mariestad där vi kommer göra en Creedence Clearwater Revival Tribute med Tony på sång och Markus på gitarr som vanligt plus ett helt band på det! Hoppas ni kommer, kvällen kommer bli GRYM! Mer info hittar ni här: http://www.karlsholme.nu

Vi ses!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *